Poiana Putna

Despre noi

Asezata la circa 72 km de Cetatea de Scaun a Sucevei, Manastirea Putna este prima si cea mai importanta ctitorie a lui Stefan cel Mare si strajuieste de peste 5 secole tinutul legendar al Bucovinei.

Situata intr-un cadru natural feeric, in mijlocul naturii, acolo unde linistea ce invaluie intreaga zona nu este intretaiata decat de zgomotul pasarilor, Cabana Poiana Putna va ofera tot confortul necesar pentru a petrece un sejur de neuitat pe teramul binecuvantat al Romaniei, Bucovina.

Cabana Poiana Putna este singura pensiune care dispune de partie de ski. In curand turistii vor beneficia si de sauna, cabinet de masaj, sala de fitness. Amatorii de petreceri isi pot petrece timpul in clubul pensiunii.

De aici turistii pot pleca spre Manastirea Putna, Chilia lui Daniil Sihastrul, Biserica din lemn Dragos Voda, schitul Sihastia sau se pot organiza excursii catre salba de manastiri bucovinene.

Facilitatile de care beneficiaza turistii fac din Cabana Poiana Putna cea mai buna alegere pentru petrecerea unui sejur de vis in orice perioada a anului.

Galerie foto